• Ilmainen toimitus yli 20 euron tilauksille.
  • 100 päivän laatutakuu panssarilaseille.
  • Huippunopeasti ja turvallisesti postiluukkuusi.
  • Ilmainen toimitus yli 20 euron tilauksille.
  • 100 päivän laatutakuu panssarilaseille.
  • Huippunopeasti ja turvallisesti postiluukkuusi.

BLACK WEEK verkkokaupassamme!

21. MARRASKUUTA 2021

Blokin Black Week –tarjoukset

Blokin Black Week –kampanja tänään alkaa klo 00.00. Kampanja kestää sunnuntaihin 28.11. asti, eli yhteensä seitsemän päivää. Nyt jos koskaan kannattaa laittaa puhelimen suojaus kuntoon, kun alennus on kohdallaan. Blokin tarjoaa poikkeuksellisen -40% alennuksen koko valikoimasta.

Mikä on Blokin?

Blokin on syyskuussa 2020 aloittanut kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa kestäviä panssarilaseja ja mattapintaisia suojakuoria, jotka suojaavat puhelinta kolhuilta ja naarmuilta tyylikkäästi (block: to stop something from happening). Blokinin taustalla on neljä korkeakouluopiskelijaa, jotka ovat lähteneet rakentamaan ideaa silmällä pitäen sitä, mikä on kyseessä olevien tuotteiden tarkoituksen kannalta tärkeintä – hinta-laatusuhdetta.

100 päivän laatutakuu

Blokin myöntää kaikille panssarilaseille ainutlaatuisen 100 päivän tyytyväisyystakuun. Monikerroksinen rakenne ja huippuluokan karkaisuprosessi tekevät Blokin panssarilasin sirpaloitumattomaksi tarjoten suojan iskuja ja naarmuja vastaan. Mikäli ostamasi panssarilasi kuitenkin hajoaa 100 päivän sisällä ostopäivästä lukien, Blokin tarjoaa uuden panssarilasin veloituksetta.

Toimitus

Blokin tarjoaa aina ilmaisen toimituksen yli 20 € tilauksiin. Toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3 päivää ja postiluukkuun mahtuvat pikkupaketit toimitetaan kotiin asti. Muutoin tuotteet toimitetaan lähimpään Postin tai Matkahuollon automaatti- tai toimipisteeseen.

Löydät alennetut Blokin-panssarilasimme täältä!

Nauti kirjoista 30 päivää maksutta!

7. HUHTIKUU 2021

Tiesitkö, että kirjoja alettiin painaa Euroopassa 1300-luvulla? Elämme siinä mielessä vallankumouksellista aikaa, että e- ja äänikirjat ovat yleistymässä hurjaa vauhtia perinteisten painettujen kirjojen rinnalla. Onhan se mahtavaa, että esimerkiksi lenkkiä juostessa tai kodin siivouksen lomassa voi kuunnella mieluista kirjaa tai muutamia hakusanoja käyttäen saada eteensä luettavaksi kokonaisen kirjasarjan. Painetussa kirjassa on eittämättä puolensa, mutta pidämme positiivisena asiana sitä, että digitaalinen muoto monipuolistaa teoksien tarjontaa ja mahdollistaa sen, että kuluttajalla on aina "kirjasto taskussaan".

Aprillipäivä taisikin mennä jo, joten emme tässä yhteydessä julista Blokinin laajentuvan kirjastoksi. Joten asiaan. Arvostamme kuitenkin kirjallisuutta laajassa skaalassa ja olemme iloisia siitä, että saamme tarjota jokaiselle blogin lukijalle hienon edun kirjapalveluun Elisa Kirjaan!

Koodilla BLOKIN saat 30 päivän ajan lukea ja kuunnella e- ja äänikirjoja maksutta Elisa Kirja kuukausitilaus -palvelussa. Hyödynnä etu ja nauti maan laajimmasta suomenkielisten e- ja äänikirjojen valikoimasta. Saat edun käyttöösi klikkaamalla TÄTÄ tai syöttämällä osoiteriville https://kirja.elisa.fi/kampanja/kokeile-maksutta. Muista syöttää koodi sille varattuun kenttään.

Mukavia hetkiä kirjojen parissa! Huom. Elisa Kirja kuukausitilaus -palvelun tilaus jatkuu maksullisena hintaan 16,99 €/kk, jos et irtisano tilausta ennen kokeilujakson päättymistä.

Panssarilasin asennusohje

8. MAALISKUU 2021

Panssarilasin asentaminen saattaa toisinaan tuntua haastavalta. Loppujen lopuksi panssarilasin asentaminen on yksinkertaista. Oletko vielä katsonut asennusvideotamme, jossa ohjeistamme toimenpiteet kohta kohdalta? Voit katsoa sen alta. Vaikka panssarilasin asentaminen olisikin tuttua puuhaa, niin kertaushan on opintojen äiti. Tästä vielä ohjeet kirjallisesti:

Kuinka asentaa Blokin-panssarilasi:

1. Pyyhi näyttö kostealla alkoholipyyhkeellä.

2. Kuivaa näyttö mikrokuituliinalla.

3. Painele näyttöä pölynpoistotarralla poistaaksesi jäljelle jääneet epäpuhtaudet.

4. Irrota panssarilasin liimapintaa suojaava muovikerros ennen asentamista.

5. Kohdista panssarilasi liimapinta alaspäin puhelimen näyttöä vasten ja aseta se hitaasti paikalleen.

6. Paina panssarilasia keskeltä, jotta liimapinta tarttuu sulavasti näytölle.

7. Painele panssarilasia mikrokuituliinan avulla etenemällä keskeltä kohti reunoja.

Esittelyssä Care Sterilizer S2

29. TAMMIKUU 2021

Koronavirus leviää vauhdilla ja samalla kiihtyvällä vauhdilla netissä jaetaan vinkkejä viruksen torjumiseksi. Onneksi suurin osa ohjeista on tutkimukseen perustuvia oikeita ohjeita, mutta mukana on valitettavasti myös vaarallisia pseudotieteisiin tukeutuvia ohjeita. Tämän korona-aiheisen blogikirjoituksen ei ole tarkoitus olla ohjeistus koronaviruksen torjuntaan. Me Blokinilla jätämme ohjeiden antamisen alan ammattilaisille. Meillä on kuitenkin sanamme sanottavissa tästä kaikkia puhuttavasta aiheesta. Parhaimmassa tapauksessa voimme jopa tehdä osamme pandemian kukistamiseksi.

Mennäänpä asiaan. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan koronavirus leviää sekä ilmavälitteisesti eli pienten aerosolien muodossa että kosketuksen kautta pinnoilta. Etenkin jälkimmäinen leviämistapa huolestuttaa meitä. Kosketusnäyttöpuhelin on todennäköisesti pinta, jota ihminen koskee päivässä eniten. Tutkimusten mukaan nimittäin suomalainen rullaa puhelimensa näyttöä keskimäärin 227 metriä päivässä! Kun puhelin liikkuu kaikkialle mukaan ja vieläpä usein esillä käsissäsi, se on omiaan keräämään bakteerit ja viruksen ilmasta pinnalleen. Puhelimen vilkaisusta on tullut monelle lähes automaattinen tapa, eikä vilkaisujen jälkeen käsiä muisteta tai edes pystytä pesemään.

Käsien peseminen mm. puhelimen näpräilyn jälkeen on ehdottomasti tärkein tapa välttää virusten ja bakteerien leviäminen pinnoilta. Me Blokinilla olemme kuitenkin pohtineet olisiko käsien lailla mahdollista puhdistaa myös puhelin bakteereista ja viruksista tehostaen näin suojautumista pinnoilta tapahtuvalta leviämiseltä. Kun Blokinin panssarilasi suojaa puhelintasi, mikä suojaa sinua puhelimeltasi?

Selvittelimme asiaa ja löysimme lopulta erittäin mielenkiintoisen tuotteen puhelimen pudistamiseen: Care Sterilizer S2. Laite on tarkoitettu puhelimen sekä muiden pienesineiden desinfiointiin UVC-tyyppisellä ultraviolettivalolla. Tuotteen valmistajan teettämän testauksen perusteella kahdeksan minuutin puhdistusaika tuhoaa viruksia sekä jopa 99,99% bakteereista. Me halusimme kuitenkin nähdä ja varmistaa laitteen toimivuuden vielä itse, sillä kuten edellä tekstissä todetaan; me Blokinilla luotamme alan ammattilaisiin. Siispä annoimme laitteen testattavaksi. Pääset tutustumaa testin tuloksiin ja lausuntoon tästä.

Teettämämme testaus vahvisti laitteen toimivuuden ja voimme luottavaisin mielin tarjota desinfiointilaitetta teille verkkokaupassamme. Kun puhelin on puhdas, on sen käyttö mielekkäämpää ja turvallisempaa.

Hyvää alkanutta vuotta, pysytään terveinä ja pidetään toisistamme huolta!

Panssarilasit ja suojakuoret iPhone 12 –malleille Blokinilta

4. JOULUKUU 2020

Apple julkaisi syksyllä uudet iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max -puhelimet. Blokin tarjosi ensimmäisten valmistajien joukossa panssarilasit ja suojakuoret uusiin huippumalleihin. Uusissa malleissa on muiden ominaisuuksien lisäksi kehitetty laitteen kestävyyttä – hyvä niin!

Huolimatta uudesta aiempaa kestävämmästä Ceramic Shield –näyttölasista uudet mallit kannattaa suojata sekä panssarilasilla että suojakuorella. Itse asiassa iPhone 12 suojaaminen on entistäkin tärkeämpää. Uusissa malleissa käytetään nimittäin näyttöpaneelina LCD:n sijaan OLED-teknologiaa. Sen lisäksi että uusi näyttöpaneeli tarjoaa mm. täyteläisemmän värintoiston, sen korjaaminen on myös selvästi aiempaa kalliimpaa.

Applen ilmoittaman mukaan sekä iPhone 12:n että iPhone 12 Pron näytön korjaus maksaa 311,40 euroa, mikä on yli 40 prosenttia enemmän kuin aiemman iPhone 11 mallin näytön korjaus! Hinta lienee kuitenkin, ainakin Suomessa, vielä suositushintaa korkeampi johtuen auktorisoitujen korjauspaikkojen vähäisestä määrästä. Suojakuoren käytön järkevyyden puolesta puhuu se, että iPhone 12:n uusi, kestävämpi lasi on ainoastaan puhelimen etupuolella. Sen sijaan puhelimen lasinen takaosa hajoaa ja naarmuuntuu yhtä helposti kuin aiempien mallien takaosa. Yhtä kaikki – säästät siis selvää rahaa suojaamalla uuden puhelimesi Blokinin kestävillä panssarilaseilla ja tyylikkäillä suojakuorilla.

Jätän lukematta – estä lukematta!

29. LOKAKUU 2020

Blokin seisoo Vastaamo-tietomurron kohteeksi joutuneiden rinnalla. Kunnioitetaan kanssaihmisten yksityisyyttä!

Sosiaalisessa mediassa on jaettu tärkeitä neuvoja, joihin tietomurron kohteeksi joutuneet ja yksityisyydestään kiinnostuneet voivat tarttua. Onko sinua mietityttänyt älypuhelimen näytöllä olevien tietojen näkyminen muille? Meillä Blokinilla on erinomainen ratkaisu tähän. Tietoturvasuojalla varusteltua panssarilasiamme käytettäessä näytön kuvan näkee tarkasti vain suoraan edestä katsottuna. Sivusta katsottuna näyttö näyttää tummalta, eikä siinä olevia tietoja erota. Mikä parasta – tietoturvaominaisuus ei heikennä käyttömukavuutta. 

Miksi panssarilasin hankinta puhelimelle on järkevää?

23. LOKAKUU 2020 - 1. & 2. kuva: Lotta Böhm

Vaikka älypuhelimien näytöt on päällystetty Dragontrailin tai Gorilla Glassin kaltaisilla huippukestävillä laseilla, ne voivat haljeta käytössä. Tästä syystä me Blokinilla uskomme, että älylaitteen omistajalle tulee pitkässä juoksussa taloudellisesti järkeväksi suojata puhelimen näyttöä. Älypuhelimen näytön korjaaminen maksaa moninkertaisesti enemmän kuin yksittäinen näytönsuoja. Tämän jokainen varmasti tiedostaa, mutta jälkiviisaana vasta näyttölasin rikkouduttua asiat näkee selkeämmin: kukapa ei mieluummin käyttäisi suhteellisen pientä rahamäärää näytön suojaamiseen naarmuilta ja iskuilta kuin maksaisi jälkikäteen tyyriisti näytön korjaamisesta uuteen. Korjaaminen saattaa kuulostaa vielä epähoukuttelevammalta tietäessään, että esimerkiksi Apple iPhone 11 Pron näytön korjaus maksaa 430-450 €* huoltopaikasta riippuen.

Lienee turhaa perustella enempää, miksi näytönsuoja on halvin vakuutus puhelimelle. Jokaiselle, jolla on joskus ollut tai joka harkitsee näytönsuojan hankintaa puhelimelle, on seuraava kysymys tärkeämpi: miksi panssarilasin hankinta on järkevää? Suojia on erilaisia, mutta ne voidaan karkeasti jakaa kahteen ryhmään: suojakalvot ja suojalasit. Erityisen kestäviä suojalaseja kutsutaan toisinaan panssarilaseiksi.

Alkuun on syytä todeta, ettei mikään näytönsuoja voi suojata älypuhelinta täydellisesti. Näytönsuojat eivät ole särkymättömiä. Siinä missä näyttö saattaa naarmuuntua, näytönsuojakin voi kerryttää pinnalleen kulumaa. Parhaankin näytönsuojan perimmäinen tarkoitus on suojata puhelinta rikkoutumiselta tai vahingoittumiselta. Paras näytönsuoja saattaa siis rikkoutua suojatessaan puhelinta kolhuilta, mutta puhelimen alkuperäisen näytön on tarkoitus säilyä tällöin ehjänä. Tämä on sinänsä ymmärrettävää – jos puhelimen näyttö olisi itsessään niin loistava, että se kestäisi mitä vaan, me älypuhelimien omistajat emme tarvitsisi lisäsuojaa näytölle. Toisaalta olisi absurdia, jos panssarilasi kestäisi ylivertaisesti kolhuja puhelimen omaan näyttöön verrattuna. 

Me Blokinilla näemme järkevyyden hankkia panssarilasi, joka suojaa alkuperäistä näyttöä hyvin. Emme suosittele suojakalvoja, sillä ne voivat lähinnä estää vain naarmujen muodostumisen puhelimen näytölle. Jos vielä pohdit lasin hankintaa, niin kirsikkana kakun päällä mainittakoon, että kaikki panssarilasimme on Dragontrailin kehittäjän AGC:n tuottamaa Asahi-lasia, joka on erinomaisen kestävä neljän tunnin karkaisuprosessin läpikäytyä. Voisi sanoa, että panssarilasimme on kuin ensiluokkainen varanäyttö puhelimelle. Sen hankinta kannattaa.

*) Esimerkiksi:

iTapsa Services Oy - iPhone 11 Pro näytön korjaus 429 €: https://www.itapsa.com/iphone-huolto/nayton-korjaus/

Matkapuhelinhuolto Digiman Oy - iPhone 11 Pro näytön korjaus 449,00 € https://digiman.fi/iphone-11-pro/iphone11-pro-nayton-vaihto

(vierailtu 23.10.2020)