• Ilmainen toimitus yli 20 euron tilauksille.
  • 100 päivän laatutakuu panssarilaseille.
  • Huippunopeasti ja turvallisesti postiluukkuusi.
  • Ilmainen toimitus yli 20 euron tilauksille.
  • 100 päivän laatutakuu panssarilaseille.
  • Huippunopeasti ja turvallisesti postiluukkuusi.

Blokin-panssarilasit – takuuvarmaa laatua!

Blokinin keskeisenä missiona on tarjota puhelimille tosiasiallista suojaa kaikissa tilanteissa. Tämän toteuttamiseksi panssarilasimme ovat kestäviä ja hinnoiltaan järkeviä, että uuden panssarilasin hankkiminen on taloudellisesti järkevää vielä senkin jälkeen, kun panssarilasi on särkynyt pelastaessaan puhelimesi. Seisomme sanojemme takana ja myönnämme kaikille panssarilaseillemme ainutlaatuisen 100 päivän tyytyväisyystakuun. Mikäli ostamasi panssarilasi hajoaa tapaturmaisesti 100 päivän sisällä ostopäivästä lukien, lähetämme sinulle veloituksetta uuden panssarilasin!

Miten tyytyväisyystakuu toimii?

Panssarilasin hajotessa takuuaikana toimi seuraavalla tavalla. Lähetä rikkoutunut panssarilasi meille postitse osoitteeseen PL 35 00251, Helsinki. Lisäksi, lähetä meille sähköpostitse seuraavat tiedot:

  • Ostopäivä
  • Puhelimen malli ja merkki
  • Lyhyt kertomus tapahtuneesta
  • Nimi- ja osoitetiedot uuden toimittamista varten

HUOM! Mikäli panssarilasin käyttäjä on muu henkilö kuin panssarilasin ostaja, tulee takuuta koskevassa viestissä mainita ostajan sekä käyttäjän tiedot. Takuuehtojen täyttyessä lähetämme sinulle uuden panssarilasin veloituksetta ja puhelimesi suojaus on taas kunnossa.

TAKUUEHDOT

Takuuaika on sata (100) päivää ostopäivästä lukien. Panssarilasin hajoamispäiväksi (takuutapahtumapäivä) katsotaan se päivä, jolloin Blokin on vastaanottanut panssarilasin hajoamista koskevan vaaditut tiedot sisältävän sähköpostiviestin.

Tyytyväisyystakuu koskee ainoastaan verkkokaupastamme ostettuja (Manner-Suomen alueelle tilattuja) panssarilaseja. Tyytyväisyystakuuta voi käyttää enintään yhden kerran yhtä ostettua Blokin-panssarilasia kohden. Takuun perusteella tarjottavaa panssarilasia ei voi muuttaa rahaksi, lahjakortiksi tai toisen puhelinmallin panssarilasiksi. Takuu korvaa rikkoutuneen panssarilasin tilalle malliltaan ja ominaisuuksiltaan vastaavan panssarilasin (Blokin pidättää itsellään oikeuden tarjota hajonnutta tuotetta poikkeavan tuotteen, joka on kuitenkin ominaisuuksiltaan hajonnutta tuotetta vastaava.)

Tyytyväisyystakuu kattaa panssarilasin normaalissa käytössä syntyneet halkeamat. Panssarilasin on tarpeeksi kovan iskun saadessaan tarkoitus hajota puhelinta suojatessaan. Tyytyväisyystakuu ei rajoita kuluttajansuojalaissa säädettyä myyjän virhevastuuta. Blokinin tarjoama tyytyväisyystakuu on lisäetu, joka kattaa myös takuuehtojen mukaiset tilanteet, joissa panssarilasi on toiminut oikein. Ainutlaatuista, eikö vain!

Takuu ei kata minkäänlaisia puhelimelle tai sen lisälaitteelle aiheutuneita vahinkoja tai muita välillisiä vahinkoja. Tyytyväisyystakuu ei kata tahallisesti rikottua panssarilasia tai vaurioita, jotka ovat syntyneet panssarilasin käyttämisestä väärin. Takuun edellytyksenä on, että panssarilasin kiinnittämisessä on noudatettu tuotteen mukana tulevia asennusohjeita ja käyttöehtoja.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää koskien tyytyväisyystakuuta, pyydämme sinua olemaan sähköpostitse asiakaspalveluumme info@blokin.fi. Halutessasi toimitamme takuuehdot ja -ohjeet sinulle sähköisenä asiakirjana sähköpostitse.