• Ilmainen toimitus yli 20 euron tilauksille.
  • 100 päivän laatutakuu panssarilaseille.
  • Huippunopeasti ja turvallisesti postiluukkuusi.
  • Ilmainen toimitus yli 20 euron tilauksille.
  • 100 päivän laatutakuu panssarilaseille.
  • Huippunopeasti ja turvallisesti postiluukkuusi.

Tarinamme.

Olemme Blokin – kestäviä panssarilaseja ja suojakuoria valmistava suomalainen startup, jonka takana on neljä korkeakouluopiskelijaa.

Terve! Olemme Alpo, Antti, Matti ja Oula. Omistamme edistykselliset älypuhelimet, kuten ehkä sinäkin. Ottaessamme käyttöön monien satojen eurojen arvoisen laitteen, olemme niin ikään hankkineet näytönsuojan ja/tai suojakuoren samassa yhteydessä. Olemme ostaneet ne suoraan suurista elektroniikkajäteistä, pienemmistä digiliikkeistä, marketeista, puhelimen huoltoliikkeistä ja kotimaisista sekä ulkomaisista verkkokaupoista. Usein olemme tehneet ostopäätöksen melko spontaanisti, onhan tärkeintä saada puhelimelle nopeasti joku suoja.

Niin – joku suoja. Tässä sanaparissa piilee ongelma, joka ilmaantuu muutaman kuukauden kuluttua asennuksesta. Näytönsuoja alkaa silloin repsottaa jostakin kulmasta ja se naarmuuntuu oudon herkästi säröjen tupsahtaessa kuin tyhjästä. Kuulostaako tutulta? Aivan, niin myös meistäkin. Näytönsuojaa ei voi sovittaa kuten t-paitaa. Erityisen vaikeaksi tekee valinnan se, että jokainen näytönsuoja näyttää lähes samalta. Laadun tunnistaminen ei kuitenkaan ole rakettitiedettä. Kokemuksemme mukaan nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä kalliimpi, sitä laadukkaampi. Ero hinnassa halvimpien ja kalliimpien välillä on kuitenkin hurja. Maksaessa maltaita puhelimesta, voi tulla houkutus nipistää näytönsuojan hinnasta. Tämä houkutus voi koitua virheeksi, kuten meille on käynyt.

Olemme hankkineetkin vuosien varrella lukuisia eri näytönsuojia. Joskus näytönsuoja on täytynyt vaihtaa useamman kerran vuoden sisällä. Toisinaan näytönsuoja ei ole todellisuudessa suojannut alla olevaa näyttöä ja se on haljennut samalla. Loppupeleissä hinnasta nipistäminen on maksanut enemmän. Sen sijaan, että hankkisimme suosiolla hintavampia näytönsuojia jatkossa, aloimme perehtyä näytönsuojiin tarkemmin.

Oivalsimme siinä yhteydessä, että voisimme alkaa valmistuttaa niitä itse. Aloimme tehdä kattavaa pohjatyötä valmistajan valinnassa. Testasimme eri laatuja esimerkiksi taivuttamalla niitä aggressiivisesti. Lopulta löysimme kriteerimme ylittävän valmistajan, joka kuuluu alansa markkinajohtajiin. Valmistajamme tuottaa meille maailmanluokan panssarilaseja japanilaisesta Asahi-lasista, joka lujitetaan eri paineessa ja kauemmin kuin valtaosa markkinoilla olevista laseista. Puhelinten suojabisnes on yllä kerrotun mukaisesti hyvin kilpailtua. Kuitenkin analyysimme mukaan markkinoilta puuttuu ensiluokkaisia panssarilaseja valmistava yhtiö, joka tarjoaa niitä järkevällä hinta-laatusuhteella. Ja me haluamme olla se. Mutta miten?

Yksinkertaista. Pohtimalla, mitä näytönsuoja-asiakkaina arvostamme eniten ja suhteuttamalla kulurakenteemme kyseisiin arvoihin. Juoksevat kulumme ovat minimaaliset, mutta laadusta emme tingi. Se on sinulle näytönsuojaa hankkiessa tärkeintä – ja sitä tarjoamme tuotteidemme ja reippaan asiakaspalvelun muodossa. 

Terveisin

Antti, Alpo, Matti ja Oula 

Arvomme

Päivittäinen työmme heijastaa arvojamme. Toimintatapamme kiteytyy siihen, mitä toivoisimme itse kuluttajina kaltaiseltamme toimijalta.

  • Laatu: Tarjoamme hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteita. Luotamme brändiimme.
  • Tiimityö: Toimiva yhteistyömme heijastuu asiakkaalle hyvänä asiakaspalveluna.
  • Omistautuminen: Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaista. Teemme tinkimättömästi työtä asiakas edellä.